Meer weten over — Job Facto

Een HR-partner die
denkt en doet

Scroll to explore
20 jaar ervaring
Een HR-partner die<br />
denkt en doet Een HR-partner die<br />
denkt en doet
De perfecte HR-match voor jouw carrière!

Als rekruterings- en selectiespecialist zoekt én vindt Job Facto de perfecte match voor bedrijven en kandidaten. Vanuit een persoonlijke aanpak en door middel van diverse instroomkanalen in combinatie met doordachte, gefundeerde screenings bereiken we de perfecte HR match. We staan heel dicht bij de klant en kandidaat en luisteren actief, zo matchen we niet enkel naar jobinhoud, maar ook op bedrijfscultuur.

Samen gaan we op weg naar dé perfecte match op lange termijn.

Heidi Vannieuwenborgh
Heidi Vannieuwenborgh
heidi@jobfacto.be +32 499 90 56 66
Een HR-partner die denkt en doet
Meer over Job Facto

Een HR-partner die denkt en doet

Wij zijn geen pushy recruitmentkantoor dat kandidaten overstelpt met vacatures en bedrijven bestookt met kandidaten. We mikken doelgericht op expertise en kwaliteit. Verwacht van ons geen snelle one-shots maar een knappe voltreffer met impact op lange termijn. Job Facto staat en gaat voor ervaring, transparantie en eerlijkheid. Onze aanpak is doelgericht en helemaal op maat.

Voor werkgevers
Uw succes is ons doel

Voor werkgevers

De zoektocht naar een nieuwe medewerker vraagt heel wat tijd en energie. Een vacature opstellen, sollicitaties opvolgen, gesprekken voeren,… En dit geef niet altijd garantie op een gewenst resultaat. Laat dit maar aan ons over. Heb je liever dat wij onze expertise inzetten ter plaatse in je bedrijf. Dit kan ook. Onze HR-consultant komt jouw team tijdelijk of op lange termijn versterken zodat je vacatures op een snelle, efficiënte en betaalbare manier kunnen worden ingevuld. 

Voor werknemers
Werkplezier verzekerd!

Voor werknemers

Voor ons staan jouw wensen voorop. Je bent op zoek naar een nieuwe job? Je bent niet concreet op zoek, maar bent oprecht nieuwsgierig naar nieuwe kansen? Of je zoekt een betere work-life balance. Wij begeleiden jou in je carrière keuzes. No pressure en zeer discreet. Daar staan we voor. Transparant en eerlijk in onze feedback, daar gaan we voor.