Home Voor werknemers

Voor werknemers

Sta je op het punt om een nieuwe richting in te slaan binnen je carrière of ben je simpelweg nieuwsgierig naar wat een samenwerking met een gespecialiseerd HR-bureau voor jou kan betekenen? Wij bieden je een unieke begeleiding waarbij persoonlijkheid, discretie en expertise vooropstaan. Laat ons je gids zijn door de stappen heen die leiden naar jouw ideale job. Ontdek de weg naar succes met ons aan je zijde - waarbij elke stap die we zetten, jou dichter bij je doel brengt.

Scroll to explore
Voor werknemers

In zes stappen naar jouw droombaan!

1

Ontdek je mogelijkheden!

Ben je op zoek naar verandering binnen je carrière? Met ons compacte en toegewijde team vind je een betrouwbare partner die jou ondersteunt tijdens het hele sollicitatieproces. We bieden heldere en eerlijke feedback en schakelen snel om ervoor te zorgen dat je geen kansen misloopt.

2

Wie ben jij?

Je zit in een job maar wil uitkijken naar iets nieuws? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat je alleen de vacatures ontvangt die echt bij je passen, discreet en precies afgestemd op jouw wensen.

3

Voor de freelancers.

Ben je freelancer en op zoek naar een nieuwe opdracht in HR? Wij hebben als freelancers een netwerk aan bedrijven die openstaan voor HR-experts op consultancy basis.

4

De spotlight op jou!

Het vinden van de juiste rol kan complex zijn. Wij zetten jouw carrière in de schijnwerpers en bieden ondersteuning bij het doorgronden van de vacaturemarkt, salarisvergelijkingen en cv-optimalisatie.

5

Discrete zoektocht.

Onze dienstverlening is discreet en persoonlijk. Wij nemen de zoektocht naar je nieuwe rol uit handen terwijl jij je concentreert op je huidige baan, waardoor je naadloos over kunt stappen op je volgende avontuur.

6

Samen naar succes!

Onze inzet stopt niet wanneer je een nieuwe job hebt gevonden. We blijven beschikbaar voor advies en ondersteuning zodat je blijft groeien in je carrière. We staan altijd voor je klaar!

Voor werkgevers
Uw succes, ons doel.

Voor werkgevers

Alle groeiende ondernemers worden er allemaal mee geconfronteerd: we zitten in "candidate driven" markt. We willen allemaal dat nieuw talent ons als bedrijf ontdekt. Job Facto biedt je een partnership in deze zoektocht.

Contacteer ons voor vrijblijvend advies.